01-08-2019, 08:37 PM
Ocena wątku:
[DL]Repair Pack PRO!
|
01-08-2019, 08:39 PM
To nie była gra.. :/
01-12-2019, 08:42 PM
(01-08-2019, 08:30 PM)Kewlys napisał(a):
01-12-2019, 10:19 PM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01-13-2019, 01:26 AM
Sztos
01-13-2019, 01:28 AM
Sztosiwsko
01-22-2019, 01:30 AM
Dziś mija równo 5 lat od udostępnienia pierwszego Repair Packa.
Nie chcę kłamać, że jest to już na pewno koniec i ostateczna wersja... Ale wszystko wskazuje na to, że 3.0 nie ma szans na przyszłe powstanie. Wersja PRO! trochę mi się przeciągnęła i pozmieniała sporo moich planów ale jestem z niej dumny jak cholera, czasem nie wierzę w to ile pierdół zrobiłem. A teraz chciałbym jeszcze podziękować wszystkim, którzy z niecierpliwością oczekiwali na kolejne wersje oraz tym, którzy pomagali testować i zgłaszali do mnie różne błędy. DZIĘKI WIELKIE, BEZ WAS BYM NA PEWNO NIE PODOŁAŁ! ![]() ![]() ![]() Informacje o finalnej wersji [v2.5] [Aktualizacja] Panel Kontrolny Wprowadzono nową opcje, która pojawiła się w aktualnej wersji. Chodzi o przycisk [Pomoc] umieszczony w lewym górnym rogu panelu. ![]() [Poprawa] Szybszy Dostęp Poprawiono automatyczną pozycję szybszego dostępu na społecznie użytkowany lewy dolny róg ekranu, nadal może być przemieszczany. [Nowość] Zastosuj Zmiany Pozwala na wyświetlenie stosownej informacji w lewym górnym rogu ekranu o potrzebie ponownego uruchomienia gry dla zastosowania niektórych ustawień. ![]() [Nowość] Samouczek Pozwala na sprawdzenie kilku przygotowanych wcześniej informacji dla nowych graczy podczas pierwszego uruchomieniu aktualnej wersji. ![]() Zamknięcie okna samouczka jedynie tymczasowo go ukrywa! Każdy musi dojść do samego końca i zakończyć go, aby się sam nie wyświetlał. [Aktualizacja] Komendy Wprowadzono możliwość wpisania dodanych wcześniej komend bez użycia spacji pomiędzy komendą, a jej wartością liczbową. [Aktualizacja] Wyróżnieni Wprowadzono możliwość szybkiego wyróżnienia wybranego gracza poprzez przycisk dostępny w oknie prywatnej wiadomości. [Aktualizacja] Emotikonizator Wprowadzono 6 nowych emotikonów specjalnych oraz jednocześnie zwiększono płynność działania większości tych dodanych wcześniej. ![]() [Poprawa] Wyraź emocje! Poprawiono wygląd autorów prac konkursowych dostosowując się przy tym do grafik ładowania gry. ![]() [Poprawa] Tryb Fotograficzny Poprawiono ukrywanie grupy, prywatnych wiadomości, opcji obserwatora oraz informacji o aktywności podczas użytkowania trybu fotograficznego. ![]() [Nowość] Przemiana Pozwala na wizualną przemianę w jednego z wielu potworów, metinów lub mieszkańców wyłącznie podczas użytkowania trybu fotograficznego. ![]() Przemiana uniemożliwia używanie spacji oraz lewego przycisku myszy! Ze względów bezpieczeństwa nie można używać tych przycisków w trakcie trwania przemiany. [Nowość] Ekran Filmowy Pozwala na automatyczne umieszczenie czarnych pasków filmowych na dole i górze ekranu podczas użytkowania trybu fotograficznego. [Poprawa] Odległość Kamery Poprawiono maksymalną wartość oddalenia kamery o dwukrotność pierwotnego limitu dla obu możliwości. [Poprawa] Tryb Feniksa Poprawiono błąd powodujący możliwość wylogowania z gry podczas trwania przemiany lub w trakcie powstawania z popiołu. [Aktualizacja] Ładowanie Gry Wprowadzono 10 nowych grafik ładowania gry od chętnych użytkowników oraz zmieniono lekko wygląd dodanych już wcześniej. ![]() Nazwy niektórych autorów zostały ostatecznie zaktualizowane! Jeśli ktoś zmienił swoją nazwę na forum, została ona zastosowana do starszych prac. [Poprawa] Postęp Ładowania Gry Poprawiono działanie informacji o postępie ładowania gry zamiast paska procentowego na aktualnie wczytywane moduły. [Likwidacja] Wersja Usunięto funkcję automatycznego sprawdzania aktualności używanej wersji. Tak jak było planowane od początku, sprawdzanie wersji nie jest już potrzebne. [Likwidacja] Misje z Wikipedii Dropu Usunięto zakładkę z misjami dostępną w wikipedii dropu. Misje miały być przebudowane po aktualizacji, której nie ma. ________________________________________________________ Tak właściwie ledwo się wyrobiłem, a zależało mi mocno na skończeniu tego właśnie dnia 21 stycznia 2019 roku. Mam nadzieję, że nie popsułem tutaj czegoś za bardzo, bo ewentualna poprawka wejdzie tylko z Czesławem. Pozdrawiam!
Wersja [v2.5] została już udostępniona w temacie na górze. ![]() http://pro.kewlys.pl/Repair%20Pack%20PRO!.exe https://www101.zippyshare.com/v/xZsglUqq/file.html https://www.easypaste.org/file/E8SeY7mr/Repair.Pack.PRO.exe
01-22-2019, 06:40 AM
Dziennnki, kradne na aktualizacje i s2 (z s2 coś odpalę
![]()
01-22-2019, 08:45 AM
Świetna Robota jak zawsze
![]() ![]() ![]() "Jeden Człowiek odmienił Losy wielu setek. ale zapłacił za to wysoką cenę."
01-22-2019, 01:53 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości